Lőrincze Lajos V. könyvtári állománygyarapítási pályázat 2015 februárjában

A Táncsics Mihály Gimnázium és Szakképző Iskola könyvtára a TINTA Könyvkiadó Lőrincze Lajos V. könyvtári állománygyarapítási pályázatán keresztül az alábbi kiadványokat szerezte be 50%-os kedvezményes pályázati áron.

Bővebben...

Országos Bod Péter Könyvtárhasználati Verseny 2013-2014.

Országos Bod Péter Könyvtárhasználati Verseny 2013-2014. megyei/budapesti fordulók összesített végeredménye.

Bővebben...

Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny

A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei fordulóján
2014. február 3-án iskolánkat 2 tanuló képviselte Pécsett az ANK Könyvtárában. A verseny témája: „… nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország…” – Radnóti és kora.

Bővebben...

Tájékoztató a 2014/2015. tanévre vonatkozó kedvezményes tankönyvellátásról

Tisztelt Szülők (Gondviselők)! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, 2014/2015. tanévére vonatkozó normatív kedvezmény (ingyenes tankönyv) igénybevételéhez szükséges legfontosabb tudnivalókról.

Bővebben...

Wekerle Sándor III. könyvtári állománygyarapítási pályázat 2013 novemberében

Iskolánk könyvtára a TINTA Könyvkiadó Wekerle Sándor III. könyvtári állománygyarapítási pályázatán keresztül az alábbi kiadványokat szerezte be 50%-os kedvezményes pályázati áron.

Bővebben...

Lőrincze Lajos III. könyvtárbővítési pályázat

A Táncsics Mihály Gimnázium, Szakiskola könyvtára sikeresen pályázott a Tinta Kiadó Lőrincze Lajos III. könyvtárbővítési pályázatán. Könyvtárunk nyelvi szakkönyvekkel, szótárakkal bővült 2013 márciusában. A támogatás értéke 15350,-Ft.

Bővebben...

Vekerle Sándor II. könyvtárbővítési pályázat

 A Táncsics Mihály Gimnázium, Szakiskola könyvtára magyar nyelvi szakkönyvekkel, szótárakkal bővült a Tinta Kiadó jóvoltából a 2012-2013. tanévben.

Bővebben...

Könyvtár

A könyvtár az iskola második emeletén, a tetőtérben található. Két helyiségből áll 120 négyzetméteren.
A kölcsönzőben (75 négyzetméteren) szabadpolcon áll a diákok rendelkezésére a szépirodalom, az ismeretközlő irodalom és a tankönyvtár, a folyóiratok és szekrényben az elektronikus dokumentumok.

Bővebben...