Nap - Fény - Kultusz

A Nemzeti Tehetségprogram alapján az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázati kiírásában a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1 558 000 Ft támogatásban részesült a „Nap-Fény-Kultusz” című tehetségfejlesztési program végrehajtására.

Bővebben...

"Az ördögszántotta hegy, avagy egy legenda feldolgozása” című projekt

Az Emberi Erőforrás Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, A tehetséges fiatalok felkészítését végző, kiváló programmal dolgozó alapfokú művészetoktatási intézmények támogatása című  pályázaton  művészeti iskolánk  1 500 000 Ft vissza nem térítendő  támogatásban részesült az  „Az ördögszántotta hegy, avagy egy legenda feldolgozása” című projekt megvalósításáért.

XXIII. Országos Táncművészeti Fesztivál

A XXIII. Országos Táncművészeti Fesztiválon a Művészeti Iskola moderntánc csoportjai kiemelkedően jól szerepeltek.

Bővebben...

Lezárult az Alapfokú Művészeti Iskola nyári rendezvényeire beadott pályázata.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által meghirdetett
„A tehetséges fiatalok nyári művészeti rendezvényeinek támogatása” című, NTP-MR-MPA-12 kódjelű pályázat 2013. október 30-án lezárult.

Bővebben...

Regisztrált Tehetségpont - Pályázati eredmény

Az SKI Alapfokú Művészeti Iskola a Nemzeti Tehetség Program által kiírt „ A tehetséges fiatalok felkészítését végző, kiváló programmal dolgozó alapfokú művészetoktatási intézmények támogatása” című pályázaton 1.000.000 Ft támogatást nyert.

Bővebben...

Regisztrált Tehetségpont

Az SKI Alapfokú Művészeti Iskola 2013 áprilisától a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács szakmai bizottsága által „Regisztrált Tehetségpont” megjelölést kapta.

Bővebben...

Dzsungel könyve táncjáték

Az Alapfokú Művészetoktatásért Alapítvány bemutatja a Dzsungel könyve című táncjátékát Dés László és Geszti Péter zenéjére a koreográfiákat készítette Tóth Anikó.

Bővebben...

SKI Művészeti Iskola hírei

Ebben a tanévben is kiemelkedő eredményeket értek el országos versenyeken az SKI Művészeti Iskola tanulói és felkészítő tanárai.

Bővebben...

Művészetek utcája

A „megújuló mediterrán városközpont Siklóson” című városrehabilitációs projekt keretén belül meghirdetett mini-projektek támogatására az Alapfokú Művészetoktatásért Alapítvány támogatásban részesült.
„Művészetek utcája” rendezvényét 2012. április 29-én 13:30-tól tartja a Mária utcában.

Bővebben...