e-Ellenőrzőkönyv

Intézményünkben 2014. szeptemberétől bevezetésre került az elektronikus napló. A szülők az e-Ellenőrzőkönyv szolgáltatását 2014. novemberétől érhetik el. Az alábbiakban ezzel kapcsolatban néhány fontos információt osztunk meg.

Szolgáltatás igénylése: ha az Ön gyermeke a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium tanulója, és Ön szeretné használni az e-Ellenőrzőkönyv szolgáltatást, akkor küldjön egy elektronikus levelet az enaplocímre. A levélben az alábbi adatokat adja meg: gyermeke neve, osztálya, gondviselő neve, gondviselő rokonsági foka (pl.: édesanya, édesapa, gyám, stb.)

Hozzáférések átvétele: Amennyiben igényelte Ön a szolgáltatást, az e-Ellenőrzőkönyvhöz a hozzáféréseket 2014. november 25-én (kedden) 16:30 és 18:00 óra között az iskolánkban tartandó fogadóórán személyesen veheti át gyermekének osztályfőnökétől.

E-Ellenőrzőkönyv használata: a szolgáltatás közvetlenül a http://skisiklos.e-naplo.hu/xkirpub/ oldalon, vagy a http://tancsics.skisiklos.hu oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontnál érhető el.

Reméljük az e-Ellenőrzőkönyv használata elnyeri az Önök tetszését!

Természetesen várjuk észrevételeiket, esetleges kérdéseiket az enaplocímen.